Izbornik
Naslovnica Gradovi
10. koncertna sezona

Maksim Mrvica i novi bend na Tvrđavi sv. Mihovila

1/2
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Pijanist Maksim Mrvica, jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu, nakon pet godina nastupit će u rodnom Šibeniku. Koncert u sklopu velike svjetske turneje The Collection održat će 1. srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila!

Apsolutna svjetska zvijezda, jedan od pionira crossover glazbe, Mrvica je zadnji put na Tvrđavi sv. Mihovila nastupio 2018. godine. Nakon velike turneje po Australiji i Aziji, Maksim Mrvica u srpnju vraća se u rodni Šibenik!

Na pozornicu koja ove sezone slavi jubilarnu desetu koncertnu sezonu, Maksim Mrvica dolazi u pratnji novog benda, uz audiovizualne efekte posebno osmišljene za ovu turneju.

GSKG kao upravitelj provodi natječaje za odabir izvođača radova, a zasad se radovi konstrukcijske obnove odvijaju na broju 17. Konstrukcijska pa energetska obnova Počinje obnova zgrada na Trgu žrtava fašizma koje su devastirane u potresu "Muzealac za Međimurje" Knjižica približava muzejsku djelatnost najmlađima te ih uči o povijesti i predajama Dora Pejačević iza sebe je ostavila izuzetno veliku, čak možemo slobodno reći nemjerljivu kulturnu i povijesnu baštinu, izjavila je direktorica Turističke zajednice Ines Resler Prva hrvatska skladateljica Počast Dori Pejačević na 100. godišnjicu njezina ukopa u Našicama