Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
NAKON ODGODE ZBOG EPIDEMIJE

Manifestacija Podravski motivi u subotu i nedjelju u središtu Koprivnice

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
– Najveći sajam naivne umjetnosti na otvorenom zauzet će centralnu poziciju na glavnom gradskom trgu, dok će se ostatak programa i sadržaja odvijati uz pročelje parka. Službeno otvorenje 26. Podravskih motiva bit će u subotu u 10.30 sati na Zrinskom trgu – poručuju iz Turističke zajednice.

Tradicionalni Podravski motivi u Koprivnici održat će se u subotu i nedjelju, 3. i 4. listopada, izvijestila je Turistička zajednica Grada. Ljetni sajam naive, folklora i kulinarstva odgođen je zbog epidemije, a organizatori očekuju da za vikend neće biti epidemioloških problema.

Dom mladih POPULARNI PROSTOR Dom mladih u novom ruhu

– Najveći sajam naivne umjetnosti na otvorenom zauzet će centralnu poziciju na glavnom gradskom trgu, dok će se ostatak programa i sadržaja odvijati uz pročelje parka. Službeno otvorenje 26. Podravskih motiva bit će u subotu u 10.30 sati na Zrinskom trgu – poručuju iz Turističke zajednice. Kažu da će centar Koprivnice zamirisati po friško pečenim kestenima, slasnom moštu, raznim delicijama od tikvi, kestena, gljiva, koprive i ostalih jesenskih plodova koje će pripremiti gradske udruge.

Kulturno-umjetnički program bit će obogaćen nastupima KUD-ova, puhačkim orkestrom Grada Koprivnice, 12. Međunarodnim susretom folklornih dječjih grupa.

Osim izložbe naivnog slikarstva na otvorenome, posjetitelje očekuju stari zanati, antikvarijati, medari, vinari i drugi izlagači s domaćim proizvodima. Najmlađi mogu uživati u lutkarskoj predstavi “Čarobnjak Gordon i Podravski mrakači“ u režiji lutkarske družine Kopriva Pec Pec koja će se odigrati u subotu u 18 sati na pozornici.

SUSTAV BUSKO U PROMETU NAKON STANKE Opet besplatno električnim minibusevima

U petak 2. listopada u 21 sat zabavno-glazbeni program otvara domaća etno-rock grupa Ogenj velikim koncertom na otvorenom na bedemima kod Oružane, u subotu i nedjelju nastupi se održavaju u centru na pozornici.

U subotu nastupaju Štublin band i Gruntovec band, a u nedjelju koprivničke Soul Sisters.

Manifestacija Podravski motivi održat će se uz poštovanje epidemioloških mjera te Turistička zajednica grada poziva sve posjetitelje da se ponašaju odgovorno i pridržavaju svih mjera.