Izbornik
Naslovnica Gradovi
Sastanak s predstavnicima maturanata

Maturante će na norijadi pod šatorom zabavljati DJ

Sastanak s maturantima
Foto: Grad Koprivnica
Predstavnici policije maturantima su poručili da će cijelo vrijeme biti uz njih, paziti da im se nešto ne dogodi napominjući da je važno da im se obrate u slučaju eventualnih problema

Gradonačelnik Mišel Jakšić održao je prošlog tjedna sastanak s predstavnicima maturanata koji polaze srednje škole na području Koprivnice. Na sastanku o norijadi bili su i ravnatelji škola te predstavnici policije.

Dogovoreno je da će za posljednji dan nastave, u petak 26. svibnja, biti organizirana proslava pod šatorom na koprivničkoj Bašči, gdje će ih zabavljati DJ. U tijeku su i pregovori s koprivničkim ugostiteljem vezano za proslavu u noćnom klubu u četvrtak 25. svibnja.

Predstavnici policije maturantima su poručili da će cijelo vrijeme biti uz njih, paziti da im se nešto ne dogodi napominjući da je važno da im se obrate u slučaju eventualnih problema.

30 godina bez Dražena 45 košarkaških utakmica djevojčica i dječaka iz cijele Hrvatske i Europe OVOGODIŠNJA manifestacija bila je posvećena upisu tradicije uzgoja lipicanaca na UNESCO-ov popis nematerijalne baštine čovječanstva Prezentirana i ocijenjena najelitnija grla Lipicanac je simbol Slavonije, s njim se rađa, živi i umire VEĆINA AKTIVNOSTI uklanjanja bit će na mjestima na kojima je najviše kornjača, a provodit će se na 17 lokacija Projekt Javne ustanove Zeleni prsten Zagrebačke županije "Spas za barske – stop za invazivne kornjače"