Izbornik
Naslovnica Gradovi Našice
Majice s obilježjima grada Našičkim mažoretkinjama "Dora"

Mažoretkinje 28 godina promiču vrijednosti zajedništva, rada i discipline

storyeditor/2024-04-12/Mazoretkinje__1_.jpg
Foto: Našice Gradonačelnik Kašuba zahvalio je trenericama Nikolini Pavlović i Patriciji Buhi kao i svim članicama

U ime Grada Našica gradonačelnik Krešimir Kašuba i direktorica Turističke zajednice Ines Resler posjetili su mažoretkinje Dora na jednom od njihovih brojnih priprema za Državno natjecanje koje će se održati u Varaždinu i donirali majice sa simbolima Našica, jer je njihova promocija Grada od velike važnosti. Ovom prigodom se gradonačelnik Kašuba zahvalio trenericama Nikolini Pavlović i Patriciji Buhi kao i svim članicama na radu i sjajnim rezultatima koje ostvaruju već 28 godina.

– U ime Grada Našica sa zadovoljstvom smo predali majice našičkim mažoretkinjama s obilježjima Grada kako bismo ga dodatno promovirali. Nastavit ćemo podržavati njihov rad i trud, koji su već sada prepoznati kao izuzetni. Našičke mažoretkinje već 28 godina promiču vrijednosti zajedništva, rada i discipline. One su uistinu predane svojom radu, što sam imao priliku vidjeti i tijekom njihove današnje probe. Od osnivanja 1996. godine, ova udruga neprestano raste te okuplja više od stotinu članica i predstavlja nas diljem Hrvatske, ali i izvan njezinih granica. Njihovo osvajanje trećeg mjesta na prošlogodišnjem državnom prvenstvu je izuzetan uspjeh koji zaslužuje naše najdublje poštovanje. Imamo privilegij što kao Grad imamo ovako talentirane i predane mažoretkinje koje svojim nastupima uveličavaju naše manifestacije, a mi ćemo im i dalje pružati podršku i biti na raspolaganju za sve što im bude potrebno. Njihov uspjeh je i naš uspjeh, stoga ćemo se uvijek truditi da im ništa ne nedostaje – zaključio je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Trenerica Nikolina Pavlović zahvalila je Gradu što su prepoznali važnost mažoretkinja rekavši kako će ova donacija dodatno ojačati prepoznatljivost njenog tima.

– Iznimno smo sretni što je gradonačelnik prepoznao naš rad i odlučio je ovom donacijom majica nas još dodatno podržati. Tako ćemo postati još prepoznatljiviji u svim mjestima u kojima se predstavljamo, odnosno natječemo – izjavila je Pavlović. 

 

Za hortikulturalno uređenje i obnovu vrtova Vile Čingrije dodijeljeno je 15.000 eura Odobreno 55.000 eura Novci za samostan sv. Katarine i vrt Vile Čingrije storyeditor/2024-04-12/VJ_foto__3_.png Oprema i vozila u Koprivnici Smotra i edukacije civilne zaštite na Sajmištu storyeditor/2024-04-15/ZapresicB.jpg Grad Zaprešić ulaže u nadstandard pružanja zdravstvenih usluga Potpisan ugovor za financiranje nabave novog vozila za hitnu medicinu