Izbornik
Naslovnica Gradovi
Slatina open

Među 60 tenisača prvi put djeca i mladi uzrasti

Na kraju svečanosti gradonačelnik je u društvu predsjednika TK Slatina Slavena Mađarića uručio pehare i medalje najuspješnijim igračima turnira
Foto: Slatina

Najveći slatinski teniski turnir, Slatina open, još je jednom okupio najbolje predstavnike teniskih klubova iz okolice, ali i brojne slatinske igrače. Turnir je tradicionalno održan u organizaciji Teniskog kluba Slatina, a trajao je od 19. do 26. kolovoza. Ove je godine na slatinskim teniskim terenima zaigralo oko 60 tenisača u svim kategorijama, a zavidan je bio i masovan odaziv publike koja je redovito pratila sve mečeve. Nakon uzbudljivog finalnog dana, kada se slegla crvena prašina na terenima Teniskog kluba Slatina, održana je svečana dodjela medalja i pehara najboljim pojedincima i parovima turnira Slatina open.

Veliki plus i nadogradnja Slatina openu je i pokretanje posebnog turnira za djecu i mlade, a što se tiče samih rezultata i onih koji su ostali do posljednjeg gašenja reflektora i spuštanja zastora na još jedan Slatina open, tu su ipak glavnu riječ vodili domaći igrači.

Istina, jedan je pehar otputovao u Viroviticu, a tamo su ga zasluženo ponijeli Jure Duvnjak i Bojan Mihić.

Dražen Klier i Dragan Ostojić ostvarili su uspjeh karijere otišavši do kraja veteranske konkurencije parova. Nitko nije pronašao lijeka za "otrovnu" jedinstvenu igru neumoljivog Vlatka Karla u konkurenciji veterana.

Tony Slobodinski bio je ponovno jednostavno predobar podigavši visoko pehar namijenjen pobjedniku prestižne i vrlo jake seniorske konkurencije. Pamtit će se i uspjeh Domagoja i Karla Drokana pošto su oni ti koji su osvojili prvo izdanje Mladih nada Slatina opena.

Svima njima došli su čestitati gradonačelnik Denis Ostrošić i njegov zamjenik Ilija Nikolić. Iskoristio je gradonačelnik ovu prigodu kako bi čestitao domaćinima na još jednom uspješno organiziranom turniru, ali i s posebnim zadovoljstvom pohvalio njihovu odluku da u turnir uključe djecu i mlade. Na kraju svečanosti gradonačelnik je u društvu predsjednika TK Slatina Slavena Mađarića uručio pehare i medalje najuspješnijim igračima turnira.

Kako bi se osigurali svi propisani uvjeti za sigurnost polaznika Dječjeg vrtića, na ulazu u parkirališni prostor postavit će se rampa, ističe gradonačelnik Josip Mišković POPOVAČA U vrtić se prijavio veći broj djece pa uređujemo novi prostor kamere Borba s divljim odlagalištima otpada Videonadzor će se proširiti na trinaest novih lokacija Proslava dani vina jastrebarsko Jastrebarsko slavi 30 godina održavanja Dana vina