Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
Memorijal

Međunarodni rukometni turnir s humanitarnim karakterom

rukomet
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Ove godine turnir će biti i humanitarnog karaktera, za akciju nazvanu “Za ratnicu Lavu”, djevojčicu koja boluje od spinalne mišićne atrofije

Deveto izdanje tradicionalnog međunarodnog rukometnog turnira Memorijal Ivica Birovčec održat će se u Zaprešiću 25. i 26. veljače u dvorani ŠRC-a Zaprešić.

Organizator je Muški rukometni klub Zaprešić, uz potporu Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Zajednice športskih udruga grada Zaprešića te Turističke zajednice grada Zaprešića.

Ove godine turnir će biti i humanitarnog karaktera, za akciju nazvanu “Za ratnicu Lavu”, djevojčicu koja boluje od spinalne mišićne atrofije. Otvaranje turnira predviđeno je za 25. veljače u 11 sati. Nastupit će oko 65 ekipa s više od 750 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske te Slovenije.

U subotu će se odigravati utakmice u konkurenciji dječaka (2013. i 2014. godište), dok je nedjelja rezervirana za djevojčice (2012., 2013. i 2014. godište). Organizacijom turnira klub odaje počast Ivici Birovčecu.

Zaprešić ZAPREŠIĆ Digitalizacija gradske uprave u korist građana Zaprešića Novi dvori Zaprešić Valentinovo 2023. u Zaprešiću Besplatno “drive in” kino na parkiralištu Novih dvora ZAPREŠIĆ Sustav “Gradsko oko” odsad otvoren za prijave i pohvale građana