Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Sve više korisnika

Ministar Piletić novi član vinkovačke knjižnice

storyeditor/2024-02-15/clan.jpg
Foto: Grad Vinkovci Knjižnica zaista djeluje impresivno, a vrlo je važno što ima sadržaje za građane svih godina, rekao je Piletić

Otkako je novoizgrađena i opremljena Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci otvorila svoja vrata korisnicima, njihov broj je iz dana u dan sve veći. Od prošloga tjedna član vinkovačke knjižnice, koja se smatra jednom od najmodernijih i najuređenijih u Hrvatskoj, postao je i ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić. Ovu priliku Piletić je iskoristio da u pratnji svoga domaćina, gradonačelnika Vinkovaca Ivana Bosančića, obiđe knjižnicu i upozna se sa svim njezinim sadržajima, ali i ponudom korisnicima.

– Knjižnica zaista djeluje impresivno, a vrlo važno je što ima sadržaje za građane svih godina. Svi oni imaju mogućnost da u knjižnici pronađu nešto za sebe što ih interesira. Vinkovačka knjižnica od srca ponosno stoji na temeljima ratnog feniksa koji je niknuo ponovno iz pepela – rekao je Piletić.

Činjenicom da iz dana u dan imaju sve veći broj članova zadovoljni su i zaposleni u vinkovačkoj knjižnici koji napominju i da svojim korisnicima nude i iznimno bogat knjižni fond. Imaju i sve više mladih članova.

storyeditor/2024-02-16/MZA1.jpg Certifikati za prvih 13 objekata i tvrtki u Hrvatskoj Certifikati Good Travel za postignuća u održivom turizmu storyeditor/2024-02-16/b_slager_nikola_cutuk_pixsell_PXL_120224_109999536.jpg Gradnju nove zgrade financirala je Mađarska uz pomoć Vlade RH Ministri se uvjerili u odlične uvjete nastave u novoj I. OŠ Petrinja storyeditor/2024-02-16/lastovo.jpg Nastavljaju se ulaganja u otok Lastovo Parku prirode nova oprema, ambulanti vozilo hitne pomoći