Izbornik
Naslovnica Gradovi
Za sve generacije

Na "Sunčanoj strani grada" svaki tjedan dvije zabavne radionice za djecu

Program obuhvaća i niz glazbenih koncerata te cocktail party, kao i nekoliko tradicionalnih manifestacija
Foto: Popovača
Program je otvoren rekordno posjećenim, šestim po redu natjecanjem u pripremanju moslavačkog gulaša

U okviru programa "Sunčana strana grada", koji Turistička zajednica Grada Popovače tijekom ljeta organizira na gradskom Trgu II kod Doma kulture, svakog se tjedna održava niz zapaženih kulturno-zabavnih sadržaja kako za djecu tako i za odrasle građane Popovače.

Program je otvoren rekordno posjećenim, šestim po redu natjecanjem u pripremanju moslavačkog gulaša na kojem je sudjelovalo čak 30 ekipa, među kojima njih 29 u natjecateljskom dijelu. U okviru "Sunčane strane grada" svakoga se tjedna održavaju po dvije kreativno-zabavne radionice za djecu te kino, odnosno kazališne predstave na otvorenom za najmlađe. Program obuhvaća i niz koncerata te cocktail party, kao i nekoliko tradicionalnih manifestacija koje se održavaju tijekom ljetnog perioda u naseljima Grada Popovače, među kojima se ističu "Noć trijema" te "Susreti na rijeci Lonji u Osekovu".

– Uz različite programe Turistička zajednica čitavo ljeto uspješno organizira različite aktivnosti kako bi ovaj period učinila zanimljivim i sadržajnim za sve generacije naših sugrađana. Zadovoljstvo je vidjeti veselu i razigranu djecu i sve ostale građane kako uživaju u druženju na Trgu – ističe gradonačelnik Josip Mišković koji zajedno sa svojim zamjenikom Lovrom Miklaužićem redovito prati program "Sunčane strane grada".

Partneri u organizaciji ovogodišnje "Sunčane strane grada" su Knjižnica i čitaonica Popovača, Dječji vrtić Popovača, Komunalni servisi Popovača, OŠ Zorke Sever, VZG Popovača, DVD Popovača, Udruga Moslavina, KUD "Jelenčanka", Marija Pukec Žigić, NK Moslavac. 

Načelnik Općine Gunja Ante Gutić OPĆINA GUNJA Prvi put imat ćemo vrtić, ali gospodarstvo je najveći problem Odvjetnik Goran Jarić, inače rođeni Slatinčanin, sretan je što se ovom prigodom imao priliku posjetiti svoju Slatinu Radionica Aktualnosti radnog prava iz perspektive poduzetnika Promjene u Zakonu o radu su rijetke, ali "tektonske" udžbenici Samobor Sa 150 eura po srednjoškolcu, sufinancirat će se kupnja udžbenika