Izbornik
Naslovnica Gradovi Slatina
Radionica Aktualnosti radnog prava iz perspektive poduzetnika

Promjene u Zakonu o radu su rijetke, ali "tektonske"

Odvjetnik Goran Jarić, inače rođeni Slatinčanin, sretan je što se ovom prigodom imao priliku posjetiti svoju Slatinu
Foto: Slatina
Odvjetnik Goran Jarić, partner u Odvjetničkom društvu Mišević i Jarić d.o.o. iz Osijeka, specijaliziranom za radno i trgovačko pravo, inače rođeni Slatinčanin, sretan je što je ovom prigodom imao priliku posjetiti svoju Slatinu

U "Posjetiteljsko-interpretacijskom centru EPIcentar Sequoia Slatina" Gradska razvojna agencija Slatine kao član Mreže poduzetničkih potpornih institucija (Mreža BOND) organizirala je novu radionicu namijenjenu postojećim i budućim poduzetnicima kao i zainteresiranoj javnosti na temu "Aktualnosti radnog prava iz perspektive poduzetnika".

Uvodno je dobrodošlicu nazočnima zaželio v. d. ravnatelja GRAS-a Jurica Culej koji je naglasio kako je i ova radionica pripremljena u sklopu projekta "Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2".

– Stupanjem na snagu izmjena u Zakonu o radu ova je tema jako važna za sve poduzetnike, ali i djelatnike u različitim institucijama kako bi isti mogli prilagoditi svome poslovanju i nastaviti svoj rad na zakonski ispravan način – rekao je Culej.

Odvjetnik Goran Jarić, partner u Odvjetničkom društvu Mišević i Jarić d.o.o. iz Osijeka, specijaliziranom za radno i trgovačko pravo, inače rođeni Slatinčanin, sretan je što je ovom prigodom imao priliku posjetiti svoju Slatinu.

– Ova je tema vrlo bitna za sve one koji su u poduzetničkim vodama, koji se bave kadrovskim poslovima kao i za sve one koji zapošljavaju nekoga, iz razloga što se radno zakonodavstvo mijenja rijetko, ali kada dođe do nekih promjena onda su one "tektonske". Mislim da je zato važno da svi budu u toku, a na ovakvim radionicama mogu dobiti odgovore na pitanja – pojasnio je Jarić. 

Zamjenik gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić i prof. dr. sc. Emina Berbić Kolar SLATINA Slatina u sve tri generacije može očekivati više od sto studentica Vlč. Dejan Ilić Vlč. Dejan Ilić razriješen službe Pomogao uređenju kapele sv. Roka Gradska razvojna agencija Slatine kao član Mreže poduzetničkih potpornih institucija (Mreža BOND) organizirala je radionicu Važnost poduzetništva Radionica Leadership malih tvrtki u Slatini