Izbornik
Naslovnica Gradovi Slatina
Vlč. Dejan Ilić razriješen službe

Pomogao uređenju kapele sv. Roka

Vlč. Dejan Ilić
Foto: Slatina

Vlč. Dejan Ilić razriješen je službe upravitelja Župe u Novoj Bukovici pa mu je tom prigodom posebnu zahvalu uputio dogradonačelnik Nikolić.

– Zahvaljujem na suradnji koja nosi pečat vaših dobrih djela, a kojima ste tijekom svoga boravka na našem području, među ostalim, pomogli sanaciju i uređenje kapele sv. Roka u Kozicama – kazao je tijekom oproštajnog razgovora s vlč. Ilićem.

Gradska uprava zahvalila preč. Nikoli Jušiću

Nakon što je preč. Nikola Jušić razriješen službe župnika Župe bl. Ivana Merza u Slatini i imenovan za župnika Župe sv. Josipa u Đurđenovcu, u Gradskoj upravi Grada Slatine održan je prijem na kojemu su ga primili zamjenik gradonačelnika Ilija Nikolić i pročelnik Upravnog odjela za razvoj Grada Marin Kokorić. Tijekom srdačnog razgovora zahvalili su mu na svoj dobroti koju je svojim predanim radom pružio svojim župljanima, sugrađanima grada Slatine i prigradskih naselja.

Gradska razvojna agencija Slatine kao član Mreže poduzetničkih potpornih institucija (Mreža BOND) organizirala je radionicu Važnost poduzetništva Radionica Leadership malih tvrtki u Slatini Osim klasičnih "blockbustera", ovogodišnje "Ljeto u kinu" pojačano je i s dvije revije hrvatskog filma i revijom dokumentarnog filma Slatina "Ljeto u kinu" – jedinstveno iskustvo uživanja u filmu pod vedrim nebom Povodom desete godišnjice ulaska RH u EU, u Slatini je organizirnao događanje pod nazivom "Otvorena vrata EU projekata – Grad Slatina i EU projekti" "Otvorena vrata" Prisjetili se prvih, ali i nedavnih projekata EU