Izbornik
Naslovnica Gradovi Šibenik
Medalje i priznanja mladim šibenskim sportašima i sportskim djelatnicima

Nagrađeni za sportske uspjehe postignute u lipnju

Foto: Šibenik
– Grad Šibenik ima sportaše kojima se možemo ponositi - kaže gradonačelnik Željko Burić

U Samostanskom mediteranskom vrtu sv. Lovre u Šibeniku Zajednica sportova grada Šibenika u suradnji s Gradom  Šibenikom organizirala je prijam i druženje šibenskih sportaša koji su u posljednjih mjesec dana ostvarili značajne uspjehe  u različitim sportovima u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji promovirajući grad Šibenik u Hrvatskoj i Europi na najbolji način.

Još jednom su potvrdili kako je sport važan segment života Šibenika i njegov prepoznatljiv identitet koji ga krasi dugi niz godina. Mlade šibenske sportaše pozdravio je i uputio im čestitke za izvanredne uspjehe Željko Burić, gradonačelnik Šibenika u  ulozi sudomaćina događaja.

– Grad Šibenik ima sportaše kojima se možemo ponositi. Mladi ljudi koji su postigli zavidne rezultate na svim razinama,  od lokalne do nacionalne i regionalne, ustrajno grade sportski brend našega grada. Braneći na prvenstvima i natjecanjima boje svoga kluba 
i osiguravajući mu medalje u ekipnim i pojedinačnim sportovima, ujedno promoviraju i Šibenik – kazao je gradonačelnik Burić.

U ime Zajednice sportova grada Šibenika sportašima je čestitao Dario Kulušić, tajnik Zajednice.