Izbornik
Naslovnica Gradovi Garešnica
Najbolji sportaši, sportske ekipe i sportski djelatnici Garešnice

Najbolji sportaši u 2021. su Patricija Santo i Dražen Bengez

Foto: Grad Garešnica
Svečanost proglašenja održana je u Kapelici kod Garešnice

U ugostiteljskom objektu OPG-a Vida u Kapelici kod Garešnice Sportska zajednica Grada Garešnice priredila je svečanost na kojoj su proglašeni najbolji sportaši, sportske ekipe i sportski djelatnici u 2021. godini.

Titula najbolje sportašice Garešnice pripala je rukometašici RK Garešnica Patriciji Santo, a najboljim sportašem proglašen je ribolovac Dražen Bengez, član ŠRD Ilova iz Garešnice. Najbolja seniorska momčad u prošloj godini su šahisti ŠK Garešnica, a najbolja ekipa rukometašice RK Garešnica.

Najboljom sportskom ekipom u mlađim dobnim kategorijama proglašeni su juniori NK Garić iz Garešnice, koji su pod vodstvom trenera Marija Milutina u sezoni 2020./21. osvojili naslov prvaka Prve županijske lige, drugo mjesto na nogometnom turniru Winter Indoor Cup te su bili jesenski prvaci Prve ŽNL – jug.

Za najboljeg sportaša u kategoriji juniora izabran je savate borac Tomislav Kranjec, član Savate kluba Šan iz Garešnice, koji je osvojio Hrvatski kup, Austria Savate Open te bio drugi na prvenstvu Hrvatske i treći na Svjetskom prvenstvu. Iz istog kluba dolaze i najbolji kadet Robert Rijetković te kadetkinja Tomislava Krivec, koji su se također isticali na savate turnirima u zemlji i inozemstvu.

NAJVEĆI PROJEKT U POVIJESTI GRADA Terme Bjelovar – Olimpijski centar za razvoj vodenih sportova Maksimalni iznos po korisniku je 100 tisuća kuna Poduzetnicima za nabavu strojeva i opreme 7 milijuna kuna bespovratne potpore Županije Prijavite kandidate Županija dijeli priznanja zaslužnima