Izbornik
Naslovnica Gradovi
Svečani prijem u Centru za mlade Bunker

Najuspješniji školarci i njihovi mentori nagrađeni bonovima

ULOG ZA BUDUĆNOST Zamjenik gradonačelnice Petar Burić poručio je kako će Grad nastaviti nagrađivati najuspješnije
Foto: Grad Samobor

Grad Samobor nagradio je učenike samoborskih osnovnih i srednjih škola, njih 59, koji su na državnim natjecanjima u
aktualnoj školskoj godini osvojili jedno od prva tri mjesta te njihovih 20 mentora poklon-bonovima u iznosu od 110, 120, 130 i 150 eura. Iznosi novčanih nagrada ove su godine viši nego godinu prije.

Svečani prijem održan je u samoborskom Centru za mlade Bunker, a u ime Grada Samobora čestitke uspješnim učenicima i mentorima uputio je zamjenik gradonačelnice Petar Burić naglasivši:

– Grad Samobor će i dalje ulagati u obrazovanje i nagrađivati izvrsnost jer to je najbolje ulaganje u budućnost. Učenicima želim da i dalje ustraju na usvajanju novih znanja, a mentorima zahvaljujem na trudu koji ulažu pripremajući učenike za državna i ostala natjecanja – rekao je.

Učenica 8. razreda OŠ Bogumila Tonija Petra Grubeša, koja je osvojila prvo mjesto na državnom natjecanju iz astronomije i drugo mjesto na natjecanju iz engleskog jezika, obratila se u ime svih nagrađenih učenika te je zahvalila mentorima na podršci i uloženom trudu i istaknula kako će nagrade učenicima biti motiv za daljnji rad. Nagrade i priznanja učenicima i mentorima uručio je predsjednik Gradskog vijeća Miran Šoić.

Svečanost su nastupima uveličali sjajni učenici Glazbene škole Ferdo Livadić: sopranistica Janja Novosel, uz klavirsku pratnju profesorice Tine Klak, Petra Stanec na bisernici, uz klavirsku pratnju Lucije Stanec Ban te udaraljkaši Tin Čretni, Borna Matić i Vanja Milanović.

Na parcelama od oko 600 metara četvornih svoj dom u Klisu izgradit će četiri mlade obitelji koje su zadovoljile uvjete natječaja Originalni demografski projekt Još četiri mlade obitelji povoljno kupile parcele za kuće GRADONAČELNIK Dinko Pirak susreo se s predstavnicima NK Čazma i Škole nogometa koja djeluje unutar toga Kluba kako bi im čestitao i nagradio ih za nedavne uspjehe Mlađi pioniri i limači prvaci su 1. Županijske nogometne lige Gradonačelnik Dinko Pirak: Nogometaši su ponos našeg grada Ova sortirnica dio je jedne veće priče, a to je Reciklažni centar Grada Bjelovara, istaknuo je gradonačelnik Dario Hrebak Najsuvremeniji način gospodarenja otpadom Završena sortirnica za odvojeno prikupljeni otpad