Izbornik
Naslovnica Gradovi Našice
Reorganizacijom do kvalitetnije usluge

Našičkom parku čistilica za ceste, stiže i vozilo za otpad

storyeditor/2024-08-16/Nasicki_park_-_cistilica.jpg
Foto: Našice Novo vozilo omogućit će brže i učinkovitije održavanje čistoće na prometnicama

U sklopu kontinuiranog ulaganja u komunalnu infrastrukturu, Našički park d.o.o. predstavio je novo vozilo – čistilicu za prometnice, vrijednu 64.000 eura. Ovaj potez dio je šire reorganizacije kojom se nastoji unaprijediti kvaliteta usluga koje poduzeće pruža građanima, a ujedno i olakšati rad zaposlenicima. Novo vozilo omogućit će brže i učinkovitije održavanje čistoće na prometnicama. Gradonačelnik Krešimir Kašuba iskoristio je ovu priliku da predstavi novog direktora Našičkog parka, Dražena Mićana, te naglasi važnost tekuće reorganizacije unutar poduzeća.

– Cilj nam je podići razinu komunalnih usluga u gradu i prigradskim naseljima, ali i uvesti nove usluge koje će dodatno pridonijeti kvaliteti života naših sugrađana – rekao je gradonačelnik Kašuba, ističući da su takva ulaganja ključna za dugoročan razvoj.

Dražen Mićan, novi direktor, najavio je i dolazak višenamjenskog transportnog vozila vrijednog 97.000 eura koje će se upotrebljavati za odvoz krupnog i bio otpada, plastike i papira. Osim toga, u okviru reorganizacije, Našički park planira formiranje novih odjela, poput odjela niskogradnje i odjela uređenja okoliša. Ti odjeli će, između ostalog, nuditi građanima usluge uređenja vrtova te orezivanja voćaka i ukrasnog drveća. Mićan je istaknuo kako će se, uz te promjene, povećati učinkovitost poduzeća, čime će se poboljšati čistoća grada i prigradskih naselja. Obećao je da će biti dostupan za rješavanje svih eventualnih problema i potreba, s ciljem da Našice ostanu "najljepši mali grad u Hrvatskoj". 

storyeditor/2024-08-16/bj_b_semafor.jpg Ulica Ante Trumbića te Andrije Kačića Miošića od jeseni će postati jednosmjerne Novi semafor na pješačkom prijelazu kod Gimnazije i promjene u prometu storyeditor/2024-08-16/20240813_190710-scaled.jpg Ove godine na 27. Maratonu lađa pobijedila je ekipa iz Zagreba Župan na dočeku srebrnih vaterpolista iz Pariza i na Maratonu lađa storyeditor/2024-08-09/Stanovi_Bacic.jpg Dubrovnik Država Dubrovniku darovala četiri stana u povijesnoj jezgri