Izbornik
Naslovnica Gradovi Poreč 23 pregleda
Zagrijavanje za doček

Neno Belan i tradicionalna novogodišnja lutrija na Adventu Poreč

Advent Poreč
Foto: Grad Poreč
Poreč se za brojne posjetitelje i ove godine potrudio ponuditi nezaboravan doživljaj, pa je na različitim lokacijama organizirano četiri dočeka

Od danas na Adventu Poreč kreće programski vrlo bogat novogodišnji vikend. Sve kreće u 18 sati dječjom predstavom 'Pipi Duga Čarapić' udruge Birikina, veselom interaktivnom pričom o djevojčici Pipi i njezinu društvu te avanturi s izgubljenom torbom u kojoj joj pomažu prijatelji Anika i Tomica te konj Alfonso. Tu je i učiteljica Strogić-Krofnić koja na kraju priče posvaja Pipi.

Večernji dio programa rezerviran je za jednog od najpopularnijih izvođača s hrvatske glazbene scene. Neno Belan sa svojim će Fiumensima od 20 sati još jednom ispuniti omiljeni Trg Matije Gupca u srcu starogradske jezgre.

Subota će na Adventu biti rezervirana za tradicionalnu Novogodišnju lutriju Društva invalida Poreč. Dobitne srećke, koje volonteri Društva vrijedno prodaju već neko vrijeme po cijelom gradu, bit će izvučene na javnom izvlačenju na Trgu Matije Gupca, s početkom u 19 sati. Za sve okupljene organiziran je i koncert Tu i tamo banda, kao i bogat fond nagrada u vrijednosti od preko 50.000 kuna. Istovremeno, u porečkom će kinu igrati dva velika filmska hita: Jumanji: Dobrodošli u džunglu i Najveći showman.

Poreč se za brojne posjetitelje i ove godine potrudio ponuditi nezaboravan doživljaj, pa je na različitim lokacijama organizirano čak četiri dočeka – dječji u podne, doček na Trgu slobode s neponovljivim Parnim valjkom, paralelni doček uz DJ Stanka Bondžu na Trgu Matije Gupca, kao i repriza 1. siječnja uz Night Expressovce, priopćili su iz Grada Poreča.