Izbornik
Naslovnica Gradovi Sisak
Proglašeni najbolji sportaši grada u 2019. godini

Nikolina Knežić i Karlo Kodrić sisački laureati

1/4
Foto: Grad Sisak
Najbolja ženska sportska ekipa je Športski streljački klub HVIDR-a, a najbolja muška ekipa Hrvački klub Sisak. U kategoriji najboljeg mladog sportaša nagrada je pripala Roku Malinu iz Rukometnog kluba Sisak dok je najbolji trener u prošloj godini Domagoj Orlić iz Rukometnog kluba Sisak

Zajednica sportskih udruga Grada Siska proglasila je najuspješnije sportaše u 2019 godini.  

Polaznici Ratne škole u posjetu Sisačko-moslavačkoj županiji Primio ih župan Polaznici Ratne škole u nastavnom posjetu Sisačko-moslavačkoj županiji

Nagrada za najboljeg sportaša u prošloj godini dodijeljena je Karlu Kodriću iz Hrvačkog kluba Sisak a najboljom sportašicom proglašena je Nikolina Knežić iz Športsko streljačkog kluba HVIDR-a Sisak.

Najbolja ženska sportska ekipa je Športski streljački klub HVIDR-a, a najbolja muška ekipa Hrvački klub Sisak. U kategoriji najboljeg mladog sportaša nagrada je pripala Roku Malinu iz Rukometnog kluba Sisak dok je najbolji trener u prošloj godini Domagoj Orlić iz Rukometnog kluba Sisak.

Za iznimne rezultate u prošloj godini nagrade su dobili Športski plesni klub Top Step, Streljački klub gluhih „Sluh“ i Marijan Škledar iz ŠSK HVIDR-a.

Rafinerija Sisak IZGRADNJA POSTROJENJA Belgijska tvrtka dobila projekt inženjerske pripreme INA-ine rafinerije bioetanola u Sisku

Najuspješnija školska sportska društva su Školsko sportsko društvo Ribari (OŠ Braća Ribar) i Gimnazijalac (SŠ Gimnazija).

Zvonimir Jole Pavičić, Zvonko Perković, Husein Bobić i Nikola Bjelanović dobitnici su nagrade za dostignuća u razvoju sporta.