Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanić grad 86 pregleda
Uređenje SP Zelenjak

Nogometaši Ivanić Grada dobit će vešeraj i novi sanitarni čvor

SP Zelenjak
Foto: Ivanić-Grad
Trenutno se uređuje nova prostorija ( ispod tribina kuglane ) koju će NK Naftaš Ivanić koristiti kao vešeraj, a u planu je i uređenje sanitarnog čvora

Na SP Zelenjak uređuju se postojeće prostorije koje koriste NK Naftaš Ivanića i KK Zanatlija Ivanić. Do sada je obnovljena kuglana, uređene su staze, elektronika te prostor tribina čime je osigurano da KK Zanatlija može domaće utakmice igrati u Ivanić-Gradu.

Obnovljene su tri svlačionice sa prostorijama gdje su tuševi te prostorija kluba NK Naftaš Ivanić, namijenjena za sastanke. Trenutno se uređuje nova prostorija ( ispod tribina kuglane ) koju će NK Naftaš Ivanić koristiti kao vešeraj – smještaj perilice i sušilice rublja za potrebe pranja i sušenja dresova te smještaj sportske opreme.

Uređenjem ove prostorije osloboditi će se još jedna svlačionica sa prostorijom sa tuševima koju do sada klubovi nisu mogli koristiti, a koja je itekako bila potrebna za redovan rad i aktivnost klubova, kažu iz gradske uprave.

U planu je i uređenje sanitarnog čvora, muški i ženski sanitarni prostor te ulazni prostor u same prostorije kluba.

Uređenjem ovih prostorija poboljšat će se standard usluge korisnicima SP Zelenjak, jer prostorije koristi veliki broj članova škole nogometa NK Naftaš Ivanića i Kuglačkog kluba Zanatlija Ivanić, a posebno važno je da gostujuće ekipe koje dolaze na SP Zelenjak budu smještene u primjerene prostorije sa uređenim svlačionicama, tuševima i sanitarnim čvorom.