Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
U Starigradu i Draganovcu

Novi priključci na kanalizaciju za 250 kućanstava

kanalizacija
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija

Koprivničke vode obavještavaju sve vlasnike građevina na području na kojem je sagrađen sustav odvodnje dijela naselja Starigrad i Draganovec u sklopu projekta aglomeracije da se mogu priključiti na sustav javne odvodnje, odnosno podnijeti zahtjev za priključenje.

Riječ je o 250 novih mogućih priključaka. U Starigradu se na novoizgrađeni sustav odvodnje mogu priključiti građevine u ulicama Koprivnička, Kanalska, Galovićev breg, Teofila Hana, Nemčićev dol i Mlinarska. U Draganovcu je moguće priključenje u ulicama Vinogradarski put i Bukovačka.

Zahtjev vlasnik podnosi Koprivničkim vodama na adresi Komunalac d.o.o., Mosna 15, Koprivnica.

Na svečanom potpisivanju bili su župan Darko Koren (drugi slijeva), gradonačelnik Koprivnice i saborski zastupnik Mišel Jakšić (sasvim lijevo) te njihovi najbliži suradnici Koprivnica Koprivnica će dobiti novu školu vrijednu 14,5 milijuna eura trojica gradonačelnika Gradonačelnici se sastali na Špancirfestu Varaždin, Zagreb i Koprivnica tri su pokretača urbane Hrvatske Guske su uz pomoć psa i goniča u jednom trenu disciplinirano prodefilirale tunelom od ljudskih tijela posjetitelja festivala Renesansni festival - povijesna bajka i fantazija na otvorenome Viteške borbe, noćni napad na grad, pivo od koprive i dresirane guske