Izbornik
Naslovnica Gradovi Dubrovnik
Dubrovnik

Odabrana ponuda za školski namještaj i opremu OŠ Montovjerma

Foto: Grad Dubrovnik
Škola će sigurno biti otvorena u rujnu i djeca s Montovjerne će nastavu pohađati u svojoj, novoj, školi, poručio je gradonačelnik Mato Franković

Završen je postupak odabira ponuda za učionički i uredski namještaj i opremu OŠ Montovjerna te je u ponovljenom postupku odabrana ekonomski povoljnija ponuda zajednice ponuditelja Školski servis d.o.o. i Di Čazma d.o.o. u ukupnom iznosu od 2,596.463,75 kuna, uključujući PDV, priopćili su iz Grada Dubrovnika.

Zahvaljujući projektu EU ‘Grad ZA djecu’, nastavlja se opremanje dubrovačkih vrtića Nabavili Montessori pribor, kupljena sportska oprema

Nakon proteka roka mirovanja od 15 dana bez žalbi s odabranom zajednicom ponuditelja potpisat će se ugovor, kada počinje teći i rok za isporuku odnosno ugradnju opreme, a koji iznosi 60 dana.

Podsjetimo, nabavka opreme za OŠ Montovjerna podijeljena je u tri grupe: uredski i učionički namještaj i oprema, oprema za dvoranu te oprema za kuhinju, za koju je ugovor potpisan još 23. travnja te je ujedno počeo teći rok od 60 dana za isporuku i ugradnju te grupe opreme.

- Vjerujem da će sva potrebna oprema biti u potpunosti nabavljena, isporučena i ugrađena do rujna, a ako kojim slučajem bude nekih neželjenih i nepredviđenih okolnosti onda ćemo pronaći načina da nastava u novoj školi počne na vrijeme, bez odgoda. Dakle, škola će sigurno biti otvorena u rujnu i djeca s Montovjerne će nastavu pohađati u svojoj, novoj, školi - poručio je ovom prilikom gradonačelnik Mato Franković.

Sastanak u Banskim dvorima Plenković i Franković o turizmu i prometu na dubrovačkom području

Osnovna škola Montovjerna prva je škola koja se u Dubrovniku izgradila nakon 1985. godine i najveći je pojedinačni kapitalni projekt u osnovnoškolskom obrazovanju. Investicija je ukupno vrijedna preko 75 milijuna kuna.