Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
VIA na čelu posebnog tima Grada Vinkovaca

Oformljen tim Pomoć gospodarstvu

Foto: VIA
Na čelu tima je ravnateljica VIA Danijela Slipčević

S ciljem pomoći vinkovačkim gospodarstvenicima Grad Vinkovci osnovao je i poseban tim pod nazivom Pomoć gospodarstvu. Na njegovu je čelu ravnateljica Agencije za razvoj i investicije Grada Vinkovaca (VIA) Danijela Slipčević koja je sve resurse agencije maksimalno podredila potrebama gospodarstvenika.

Projekt Aglomeracije Vinkovci Novih 8000 priključaka na kanalizaciju

Slipčević kaže da su odmah nakon što je oformljen tim svim lokalnim gospodarstvenicima poslali e-mail u kojima su bile navedene sve mjere koje je donijelo Gradsko vijeće Vinkovaca. Podijelili su i brojeve telefona na koje ih vinkovački gospodarstvenici mogu kontaktirati kako bi se informirali o mjerama i kako ih i na koji način najlakše i najbolje iskoristiti.

– Cilj nam je u ova krizna vremena gospodarstvenicima maksimalno sve olakšati i ubrzati, a sve kako bi ih što više moglo iskoristiti donesene mjere. Želimo pomoći da se sačuvaju radna mjesta, da se isplate plaće i sačuva likvidnost. Za tako nešto oni moraju imati dostupne i precizne informacije koje im mi osiguravamo. Isto tako upućujemo ih i na mjere Vlade RH koje su donesene, a koje također za cilj imaju pomoći gospodarstvenicima – kaže Slipčević.

ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA PODUZETNIČKI INKUBATOR VINKOVCI Na 2220 kvadrata prilika za početak 18 novih mladih poduzetnika

Aktivnosti tima Pomoć gospodarstvu prepoznate su i među gospodarstvenicima koji, kako kaže Slipčević, zovu i traže informacije. Na svaki postavljeni upit gledaju da odgovor dostave istoga dana ili najkasnije sutra. Pri tome su im na raspolaganju 24 sata na dan. Sve informacije su i na stranicama Grada i VIA-e, ali i Tehnološkog i Poduzetničkog inkubatora.