Izbornik
Naslovnica Gradovi Slavonski Brod
Korak bliže građanima

Otvoren službeni Instagram-profil Grada Slavonskog Broda

Slavonski Brod
Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Grad Slavonski Brod otvorio je službeni profil na popularnoj društvenoj mreži Instagram s ciljem približavanja građanima i širenja informacija o događanjima, znamenitostima i ljepotama grada. Ovaj korak omogućit će građanima i posjetiteljima da na moderan i interaktivan način prate sve novosti iz srca Slavonije.

Na službenom Instagram-profilu dijelit će se fotografije koje prikazuju bogatu brodsku kulturnu baštinu, prirodne ljepote, kao i ključne događaje koji oblikuju svakodnevni život grada. Profil će također služiti kao platforma za povezivanje sa sugrađanima i posjetiteljima. Iz Grada pozivaju sve da šalju svoje fotografije Slavonskog Broda putem privatnih poruka ili koristeći hashtagove #SlavonskiBrod i #MojBrod. Na Instagramu će biti informirani o važnim događanjima, projektima i vijestima. 

storyeditor/2024-09-20/Osnovna_skola.jpeg Potvrda predanosti djeci i mladim obiteljima Slavonski Brod u prvih 10 prema izdvajanju za učenike Street food festival slavonski brod Prvi Street Food Festival od brojnih posjetitelja dobio veliki palac gore Centar za starije u Slavonskom Brodu Široki spektar usluga Uskoro novi, moderni centar za starije u Borovskoj