Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
Drugu godinu zaredom

Otvorena Ljetna knjižnica na Fratarskom otoku

Fratarski otok
Foto: Grad Pula
Na policama se nalaze raznolike knjige: romani na hrvatskom, talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku, knjige za djecu, stripovi...

Na Fratarskom otoku, omiljenom ljetnom odredištu Puljana, i ove je godine otvorena Ljetna knjižnica koja je realizirana u sklopu projekta Knjigu na sunce. Druga je to godina zajedničkog projekta Gradske knjižnice i čitaonice Pula i Fratarskog d.o.o. Pula, s ciljem promocije knjižnice, knjige i čitanja te dodatne ponude posjetiteljima na Fratarskom otoku.

U maloj knjižnici svoje mjesto na policama smjestile su se raznolike knjige: romani na hrvatskom, talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku, knjige za djecu, stripovi... savršeni za opuštanje u hladovini ili na plaži.

Knjižnica se nalazi uz recepciju, otvorena je 24 sata od 3. srpnja do konca kolovoza i namijenjena svima. Način posudbe knjiga jednak je prošlogodišnjem. Nakon što odabrane knjige pročitate, vratite ih u ljetnu knjižnicu, ponesite kući ili zamijenite vašom knjigom koju ste već pročitali, priopćili su iz gradske uprave.

Turisti u Puli omiljena destinacija Rekordni turistički rezultati u Puli u prvoj polovici godine