Izbornik
Naslovnica Gradovi Bjelovar
Javni poziv za zakup javne površine, štanda ili kućice

”Pisanicom do Uskrsa 2023.” na bjelovarskom trgu

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Simbolične su cijene i najma štanda te kućica za ostale trgovačke djelatnosti – 50 kuna

Grad Bjelovar raspisao je javni poziv za pružanje trgovačkih i ugostiteljskih usluga te promociju vlastitih proizvoda na manifestaciji “Pisanicom do Uskrsa 2023.” koja je u petak i subotu, 7. i 8. travnja na Trgu Eugena Kvaternika. Prijave se podnose osobno do 13. ožujka na adresu Grad Bjelovar, Povjerenstvo za prikupljanje prijava, Trg Eugena Kvaternika 2, Bjelovar, s naznakom “Za Javni poziv - Pisanicom do Uskrsa 2023. – NE OTVARATI”. Oni koji imaju nepodmirene obveze prema Gradu ne mogu se prijaviti.

Za obiteljska poljoprivredna gospodarstva, braniteljske udruge, neprofitne udruge građana, kulturna društva, tradicijski obrti i domaće radinosti zakup javne površine, štanda ili kućice bit će besplatan, a za ugostiteljske djelatnosti najam drvene sajamske kućice biti u protuvrijednosti od 100 do 125 kuna dnevno, ovisno o veličini objekta.

Simbolične su cijene i najma štanda te kućica za ostale trgovačke djelatnosti – 50 kuna. Prodavači slatkiša, kolača, palačinki, bureka, langošica, štrudli najam će plaćati 75 kuna po danu. Priključenje na električnu energiju imat će samo ugostiteljske djelatnosti. Prijavitelji mogu zakupiti jednu kućicu i moraju se pridržavati radnog vremena od 9 do 19 sati.

sortirnica Bjelovar BJELOVAR Oprema se pogon buduće sortirnice Obnova Na glavnoj gradskoj šetnici postavljaju se kocke Uz podršku PU bjelovarsko-bilogorske Obilježena 32. godišnjica osnivanja elitne postrojbe iz Domovinskog rata i 21. godišnjica Omega