Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Otežan promet u Kolodvorskoj u Koprivnici

Počeli radovi na rekonstrukciji odvodnje

Ovog tjedna počeli su radovi u sklopu projekta 'Aglomeracija Koprivnica'
Foto: Koprivničke Vode

Ovog tjedna počeli su radovi u Kolodvorskoj ulici u sklopu projekta "Aglomeracija Koprivnica". U gradskoj tvrtki Koprivničke vode kažu kako je riječ o radovima na rekonstrukciji sustava odvodnje.

Prošlog su tjedna izvođeni pripremni radovi koji su uključili gradnju novog okna u pješačko-biciklističkoj stazi na križanju Kolodvorske ulice i Ulice Ivana Meštrovića, nasuprot željezničkom kolodvoru.

Ovog tjedna pak zahuktat će se radovi u cijeloj Kolodvorskoj ulici.

– Radovi u Kolodvorskoj predviđeni su u zelenom pojasu, pješačkoj stazi i dijelom prometnici. Tijekom radova promet motornim vozilima bit će omogućen jednim prometnim trakom uz semaforsku ili ručnu regulaciju prometa – kažu u Koprivničkim vodama.

NA NAVODNJAVANIM površinama količine poljoprivrednih proizvoda su veće, a kvaliteta puno bolja, ističe župan Andrović Virovitičko-podravska županija predvodnica u navodnjavanju Korak bliže gradnji sustava navodnjavanja Lukač PROGRAMOM su predviđene radionice i predavanja, a za sve te zdravstvene usluge ne treba uputnica U Domu zdravlja Čakovec program posvećen osnaživanju mentalnog zdravlja Besplatna psihološka pomoć za građane u psihologijskom centru POTRAJALO JE Rokovi su se oduljili zbog promjena izvora financiranja, plinskih instalacija i detaljnih ispitivanja kvalitete vode, objasnila je gradonačlenica Samobora u razgovoru sa susjedima i predstavnicima GČ Gornji kralj – Hamor Završeni radovi na obnovi kanalizacije i vodovodne mreže Sanirana Starogradska dobit će novi kolnik i LED rasvjetu