Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Infrastruktura

Počeli radovi u Voćarskoj ulici vrijedni 1,7 milijuna

Voćarski put
Foto: Grad Koprivnica
Očekuje se otežano prometovanje ulicom i povremeno zatvaranje prometnice pa se mole stanari da parkiraju vozila u okolnim ulicama, poručuju u Gradskoj upravi.

U Ulici Voćarski put u Koprivnici započeli su radovi na prometnici dugoj 825 metara. Uz prometnicu će se graditi i sustav odvodnje oborinskih voda, najavljuju u Gradskoj upravi. Izvođač radova je Koming, a predviđa se da će posao završiti u roku od 150 dana, ovisno o vremenskim uvjetima u zimskim mjesecima. Za to vrijeme uvodi se privremena regulacija prometa.

– Očekuje se otežano prometovanje ulicom i povremeno zatvaranje prometnice pa se mole stanari da parkiraju vozila u okolnim ulicama – poručuju u Gradskoj upravi.

Vrijednost investicije je 1,75 mil. kuna s PDV-om, u što su uračunati troškovi gradnje, stručnog nadzora građenja i koordinatora zaštite na radu. 

Prijam za predstavnike Hrvatskog boksačkog saveza u gradskoj vijećnici "Škola boksa" poticat će mlade na vježbanje Zimska služba u Koprivnici Sve je spremno za zimske uvjete na cestama Snijeg će se čistiti i prije nego što padne zakonskih 15 cm