Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica

"Škola boksa" poticat će mlade na vježbanje

Prijam za predstavnike Hrvatskog boksačkog saveza u gradskoj vijećnici
Foto: Grad Koprivnica
U planu je gradnja i rekonstrukcija dvorana u kojima boks i ostali borilački sportovi moraju dobiti svoje zasluženo mjesto, dodao je gradonačelnik Mišel Jakšić

U sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica održana je prezentacija boksa koju su vodili poznati boksači Željko Mavrović i Mario Preskar. Dio je to projekta "Škola boksa" Hrvatskog boksačkog saveza koji želi povećati interes djece i mladih za bavljenje sportom i uključiti ih u aktivno treniranje u klubovima.

Dan grada Koprivnice Slavi se 662. rođendan grada Rekordan iznos iz europskih fondova: dobili 46 milijuna kuna

– Izuzetno smo ponosni na naš Boksački klub David. Znam u kakvim uvjetima rade, kako se bore i to je prepoznato u ovoj sredini na način da već nekoliko godina u nominacijama za najbolje sportaše i sportašice imamo članice i članove toga kluba – kazao je predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal.

Gradonačelnik Mišel Jakšić istaknuo je da imaju jakog ambasadora boksa u gradu Koprivnici Dražena Kuhara, koji je sa suradnicima učinio puno na popularizaciji boksa.

BicKo sustav 254 zadovoljna korisnika i 1420 korištenja bicikala E-bicikli u Koprivnici na zimskoj stanci

– Imali smo nekoliko velikih natjecanja na kojima je i odaziv publike bio dosta velik. Na nama svima je da na tome i dalje ustrajemo kako bi našim mladima dali širi dijapazon sportova s kojima se mogu baviti – rekao je M. Jakšić i najavio da će Grad i dalje pratiti i podržavati boksače.

– U planu je gradnja i rekonstrukcija dvorana u kojima boks i ostali borilački sportovi moraju dobiti svoje zasluženo mjesto – dodao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić istaknuo je i mladog boksača Bornu Lončarića.     

Revija mažoretkinja u Koprivnici 'Naše mažoretkinje su ponos našeg grada' Revija mažoretkinja - poklon gradu za rođendan Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice Grad dobio prvu nepravomoćnu presudu Država dužna Koprivnici 5,1 milijun kuna