Izbornik
Naslovnica Gradovi Vodice
NA OTOKU PRVIĆU

Počinju četvrti kreativni dani Fausta Vrančića

Muzej Fausta Vrančića
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL/Ilustracija
Ovu godinu na Festivalu gostuju: FabLab Hrvatska, Omer Rak, Zvjezdarnica Zagreb, Udruga Dragodid, Zmajari i mnogi drugi. Nihove radionice i predavanja bit će posvećene 3D modeliranju, skeniranju i printanju, planetima, zvijezdama i asteroidima,

Udruga Otok s Prvića već četvrtu godinu za redom organizira Kreativne dane Fausta Vrančića koji će se ovog listopada održavati od petka, 7., do nedjelje, 9. listopada. Samo otvorenje će se održati u petak, 07. listopada u 17 sati u prostorijama Dva bunara u Prvić Luci, ali uvodno predavanje u Festival će biti već u 16.30 na istom mjestu.
Ovu godinu na Festivalu gostuju: FabLab Hrvatska, Omer Rak, Zvjezdarnica Zagreb, Udruga Dragodid, Zmajari i mnogi drugi. Nihove radionice i predavanja bit će posvećene 3D modeliranju, skeniranju i printanju, planetima, zvijezdama i asteroidima, nepoznatim i poznatim činjenicama o Faustu, suhozidnoj gradnji, izrađivanju i puštanju zmajeva i mnoštvu drugih aktivnosti za sve uzraste.Manifestaciju je i ove godine financijki podržao Grad Vodice.