Izbornik
Naslovnica Gradovi Dubrovnik
Ubrzanje radova

Posljednja dva tjedna dodatni broj radnika na gradilištu pročistača vode

Pročistač vode u Dubrovniku
Foto: Grad Dubrovnik
Završeni su zidovi na finalnoj visini zadnje stropne ploče, a slijevanje posljednje ploče očekuje se u narednim danima

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima i članovi Uprave Vodovoda održali su u utorak redovni koordinacijski radni sastanak s izvođačem radova na izgradnji postrojenja s uređajem za pročišćavanje vode za piće.

energetska obnova iz EU fondova Stiže još 2,4 milijuna kuna za energetsku obnovu OŠ Lapad

Aktivnosti na gradilištu pročistača pitke vode u Komolcu tijekom posljednja dva tjedna intenzivirane su uvođenjem dodatnog broja radnika te postavljanjem nove mehanizacije u cilju ubrzanja radova, izvijestili su predstavnici izvođača radova, francuske tvrtke SUEZ.

Završeni su zidovi na finalnoj visini zadnje stropne ploče, a slijevanje posljednje ploče očekuje se u narednim danima. Rokovi završetka prve faze nisu ugroženi i bit će završeni do 1. lipnja ove godine.

Izgradnjom postrojenja s uređajem za pročišćavanje vode za piće Dubrovčanima će pitka voda biti dostupna neovisno u utjecaju vremenskih prilika, izvijestili su iz Dubrovnika.

Gradilište Centra za djecu s poteškoćama u razvoju u Dubrovniku Župan obišao gradilište Kraj radova na Centru za djecu s teškoćama u razvoju koncem svibnja