Izbornik
Naslovnica Gradovi Bjelovar
Financiranje

Potpisan godišnji ugovor s HGSS-om

Foto: Bjelovar
Pročelnik HGSS-a Stanice Bjelovar Siniša Atlija rekao je kako bi bez pomoći lokalne zajednice jako teško opstali te da dobiveni novac koriste za nabavu opreme, velike troškove prijevoza i hladni pogon

Gradonačelnik Dario Hrebak sa suradnicima potpisao je ugovor o financiranju s bjelovarskom stanicom HGSS-a za ovu godinu u vrijednosti od 5309 eura.

Pročelnik HGSS-a Stanice Bjelovar Siniša Atlija rekao je kako bi bez pomoći lokalne zajednice jako teško opstali te da dobiveni novac koriste za nabavu opreme, velike troškove prijevoza i hladni pogon.

– Prošle godine imali smo sedam potražnih akcija, od kojih smo u pet našli žive osobe. Također, puni angažman dali smo i tijekom nevremena u Čazmi, a tijekom cijele godine imamo dežurstva na raznim planinarskim i ostalim sportskim događanjima u neurbanim uvjetima – kaže pročelnik Atlija.

Javni poziv za zakup javne površine, štanda ili kućice ”Pisanicom do Uskrsa 2023.” na bjelovarskom trgu sortirnica Bjelovar BJELOVAR Oprema se pogon buduće sortirnice PROJEKT STREAM HGSS-u oprema vrijedna 33.000 eura