Izbornik
Naslovnica Gradovi Senj
Suradnja na zajedničkim projektima

Poveljom o prijateljstvu učvrstili odnose između dvaju gradova

Senj Povelja o prijateljstvu
Foto: Grad Senj
Senjski gradonačelnik zahvalio se Gradu Zagrebu na pomoći u izgradnji Spomen doma 'Damir Tomljanović Gavran' u Krivom putu, te zaželio još bolju suradnju u budućnosti

Gradonačelnik Senja Darko Nekić s gradonačelnikom grada Zagreba Milanom Bandićem potpisao je Povelju o suradnji i prijateljstvu između Grada Senja i Grada Zagreba.

S obzirom na dobru dugogodišnju suradnju između Senja i Zagreba, za koju je velikim dijelom zaslužna zamjenica gradonačelnika grada Zagreba Vesna Kusin, koja ima senjske korijene, ovim činom potpisivanja učvrstila se povezanost između dvaju gradova.

Gradonačelnik Nekić izrazio je izrazito zadovoljstvo potpisivanjem ove povelje, koja je od velikog značaja za Grad Senj. Zahvalio se gradonačelniku Bandiću i zamjenici Kusin na odličnoj dosadašnjoj suradnji, posebno na pomoći u izgradnji Spomen doma 'Damir Tomljanović Gavran' u Krivom putu, te zaželio još bolju suradnju u budućnosti.

- Senj ima posebno mjesto u srcu mnogih Zagrepčana pa i u mom srcu, zato ova povelja ima posebnu vrijednost - rekao je gradonačelnik Bandić. Dodao je kako je prijateljstvu sa Senjom uvelike pridonijela njegova zamjenica Vesna Kusin, koja je izjavila kako će Zagreb i Senj surađivati i dalje, kroz zajedničke projekte od dobrobiti za Senj te kako će što skorije krenuti u njihovu realizaciju.