Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Okrugli stol

Povezivanje i potpora djeci u teškim situacijama

Okrugli stol - potpora djeci
Foto: Koprivnica

Važan okrugli stol i rasprava o temi "Podrška djeci i obiteljima u teškim životnim situacijama" održan je protekli tjedan u Obiteljskom centru u Koprivnici.

U aktivnoj raspravi koju je moderirala voditeljica Obiteljskog centra Silvija Čavić sudjelovale su psihologinje i pedagoginje koprivničkih osnovnih i srednjih škola, dječjih vrtića te predstavnici Grada predvođeni gradonačelnikom Mišelom Jakšićem.

Okrugli stol zamišljen je kao upoznavanje i povezivanje stručnjaka iz lokalne zajednice koji rade s obiteljima i djecom, a s ciljem da rasprave, razmijene mišljenja te dobra i loša iskustva. Na koncu, da se i bolje upoznaju s ovlastima koje u radu imaju. 

Gradonačelnik Mišel Jakšić i čelnik Gradskog vijeća Ivan Pal KOPRIVNICA Više novca za umirovljenike, udruge, djecu i vrhunske sportaše Koprivnica Invazivne vrste Počelo uništavanje korova na zelenim površinama Na štandu su pripremili promotivne materijale koji promiču kružno gospodarstvo, održive materijale i edukaciju Posao i drugi projekti Komunalac sudjelovao na Tjednu karijera