Izbornik
Naslovnica Gradovi Crikvenica 6 pregleda
Bogat program

Predbožićni Adventski vikend u znaku velikog Božićnog sajma

ribice
Foto: Grad Crikvenica
Puno dobre glazbe bit će u Adventskom parku uz grupu Trend, a svi posjetitelje mogu se dodatno zagrijati uz tople napitke i fine slastice

Božić je sve bliže, a time i zadnja adventska nedjelja i pravi predbožićni vikend. Adventska događanja će u Crikvenici započeti već u petak s večernjim Božićnim koncertom Jose Butorca u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije, dok će subotnji šareni program biti po mjeri djece i odraslih. 

Održat će se i veliki Sajam autohtonih proizvoda, ukrasa, kolača i vina na trgu Stjepana Radića, a atmosferu će dodatno upotpuniti i Trio Crikvenica sa svojim veselim zvucima. Djeca, ali i odrasli će moći uživati u besplatnoj vožnji veselim vlakićem Djeda Božićnjaka.

Za vrijeme cijelog trajanja programa Adventa u Crikvenici možete klizati na klizalištu Ledena morska bajka, a naročito će biti lijepo noćno klizanje petkom i subotom kada je klizalište otvoreno čak do 22 sata. 

Subotnje popodne rezervirano je za još puno dobre glazbe u Adventskom parku uz grupu Trend koja će sve posjetitelje dodatno zagrijati uz tople napitke i fine slastice koje nude ugostitelji u Adventskom parku. 

Na Badnje jutro možete prošetati centrom svih mjesta i uživati uz porciju friganih riba. Na crikveničkom će se trgu uz miris ribe, širiti i zvuci pjesama kumpanije Nebuloza, priopćili su iz gradske uprave.