Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
PRIJAVE TRAJU DO 11. OŽUJKA

Predstavljeno 7. izdanje pjevačkog festivala 'Pula pjeva'

Foto: Grad Pula
Pozvana djeca svih uzrasta da pokažu svoje pjevačko umijeće

U pulskoj Komunalnoj palači predstavljen je ovogodišnji program dječjeg pjevačkog festivala "Pula pjeva“ koji će se održati sedmu godinu za redom.

Potpisan ugovor o izgradnji i opremanju nove pulske bolnice vrijedan 150 milijuna kuna Za gradnju nove bolnice dosad je osigurano 600 milijuna kuna Potpisan ugovor o gradnji i opremanju nove pulske bolnice vrijedan 150 milijuna kuna

Pozdravivši okupljene, pročelnik Ureda Grada Pule Aleksandar Matić istaknuo je kako se festivalom dodatno obogaćuje cjelokupni program ovogodišnje proslave Dana Grada Pule, a pomoćnica pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Pule i voditeljica projekta Irena Peruško dodala je kako je ideja organiziranja dječjeg pjevačkog festivala nastala spontano s ciljem da se kod djece pokrene kreativnost i umjetnički izričaj.

"Pula je grad filma i filmskog festivala pa smo ovogodišnji 7. festival posvetili filmu i filmskoj glazbi. Na završnici izvodit će se glazbeni hitovi iz svjetskih animiranih i igranih filmova“, rekla je Peruško i pozvala sve zainteresirane da se prijave.

Gastronomsko-edukacijski događaj Gastro market GASTRONOMSKO-EDUKACIJSKI DOGAĐAJ Gastro market ponedjeljkom na pulskoj tržnici

"Prijave traju do 11. ožujka. Audicije će se održavati u osnovnoj školi Veli Vrh i to 12. ožujka u 17.00 sati za osnovne škole i 13. ožujka u isto vrijeme za srednje škole. Poluzavršnica festivala bit će u dvorani Zajednice Talijana 20. ožujka dok će se završna večer održati 9. svibnja u Istarskom narodnom kazalištu. Za sudjelovanje obvezna je suglasnost roditelja“, rekla je Tatiana Giorgi, voditeljica Studija glazbene kreativnosti Čarobna frula, naglasivši da se sudjelovanje svih izvođača izvodi uživo.

ZAVRŠENA POSLJEDNJA FAZA SANACIJE KROVA Grad kontinuirano brine o udrugama civilnog društva: Ulaganje u Društveni centar Rojc

U ime pulske Zajednica Talijana Tamara Brussich naglasila je da svake godine Zajednica Talijana rado sudjeluje i potpomaže realizaciju ovog projekta.

"U konačnici je najvažnije promovirati kreativnost samopouzdanje i afirmaciju djece i mladih u društvu“, zaključila je Brussich.