Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanić grad
Ivanić u maskama

Preko 300 sudionika na 16. Međužupanijskom fašniku umirovljenika i građana

maškare
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL/Ilustracija
Povorka će u 15 sati krenuti Ulicom kralja Tomislava do Trga Vladimira Nazora gdje će se na malom trgu pored tržnice sudionicima podijeliti krafne i čaj

Udruga umirovljenika i građana 'Treća dob' Ivanić-Grad organizira u nedjelju, 19. veljače 16. Međužupanijski fašnik umirovljenika i građana. Na fašniku će sudjelovati preko 300 maskiranih sudionika iz udruga. 

Na fašniku će sudjelovati Udruga umirovljenika grada Crikvenice i općine Vinodolske, Udruga umirovljenika i građana „Treća dob“ Ivanić-Grad, Gradska udruga umirovljenika Ivanić-Grad, Udruga Prijatelji Kloštra, Udruga umirovljenika Petrinja, Udruga umirovljenika INA RNS Sisak, Udruga umirovljenika Sisak, podružnica Zeleni brijeg te Udruga umirovljenika Lokve.

Maskirane grupe okupljat će se u 14 sati na parkiralištu Zelenjak odakle će u 15 sati u povorci krenuti Ulicom kralja Tomislava do Trga Vladimira Nazora gdje će se na malom trgu pored tržnice sudionicima podijeliti krafne i čaj.

Predstavljanje maskiranih grupa je u 17 sati u restoranu Ivanićanka uz goste, predstavnike iz Darde, Matice umirovljenika Hrvatske, te gradonačelnika Javora Bojana Leša. Uz pjesmu i ples bit će proglašenje najbolje tri grupne maske.