Izbornik
Naslovnica Gradovi Slatina
Gradonačelnik u obilasku

Pri kraju obnova sportske zgrade u Sladojevcima

Foto: Mihaela Feldi
Projekt je vrijedan 114.619 eura, a radovi će biti gotovi do 1. ožujka

U završnoj je fazi rekonstrukcija sportske zgrade na nogometnom igralištu u Sladojevcima, a nedavno ju je obišao gradonačelnik Denis Ostrošić sa suradnicima.

Projekt je vrijedan 863.600 kuna, odnosno 114.619 eura, i to je četvrti projekt koji Grad Slatina realizira iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020., a sufinancira se iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

– Odrađeno je rušenje pregradnih zidova, kao i gradnja novih kako bi se poboljšao unutarnji raspored te kako bi se stvorili uvjeti za uređenje četiri svlačionice i sanitarna bloka za suce i igrače. Trenutačno su u tijeku završni radovi na obnovi pročelja i vanjske fasade, postavlja se keramika u prizemlju – rekao je Saša Horvat, direktor Uzor Colora, izvođača radova.

Dodao je da će radovi biti završeni u rokovima, do 1. ožujka. – Drago mi je što će prva faza planiranih radova biti na vrijeme gotova na zadovoljstvo ne samo nogometaša već svih Sladojevčana koji će koristiti ovaj prostor za sport i rekreaciju, ali i druge sadržaje, i to u kvalitetnim uvjetima, što će podići kvalitetu života u ovom slatinskom prigradskom naselju – istaknuo je, pak, gradonačelnik Ostrošić.

Dodao je kako je sljedeći korak priprema druge faze projekta – završnih radova na uređenju velike dvorane na katu sportske zgrade.

NIZ PROMJENA Pučko otvoreno učilište Slatina nudi 12 novih programa za obrazovanje odraslih Detaljan pregled trošenja javnog novca Na mrežnim stranicama Grada dostupan Proračun u malom PRIPREME U TIJEKU Sraka, Sudec, Princ i Fiškal od petka vode Slobodnu fašničku republiku