Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Vinkovačke jeseni

Prigodan časopis s do sada neobjavljenim fotografijama

storyeditor/2024-09-02/PXL_170923_103327586.jpg
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL Ovaj časopis sadrži nekoliko privatnih i nikad objavljenih fotografija

Pred skori početak 59. Vinkovačkih jeseni Građansko društvo Moji Vinkovci i Grad Vinkovci izdali su prigodni primjerak časopisa o Vinkovačkim jesenima. Ovaj časopis sadrži nekoliko privatnih i nikad objavljenih fotografija kao i fotografija Tomislava Jonjića. Priču o Vinkovačkim jesenima u njemu su ispričali Miroslav Slavko Mađer, Branko Uvodić, Ljubica Gligorević, Dragutin Karla Žanić, Anica Bilić, Mario Brdar i ostali.

– Časopis je prigodan i za poklon, uspomenu i po cijeni od samo četiri eura po primjerku, a za ustanove i firme moguće je postaviti i logo – napisao je na svom Facebook profilu Danijel Šota, predsjednik Građanskog društva Moji Vinkovci.

Ovogodišnje Vinkovačke jeseni održavaju se od 13. do 22. rujna. Organizatori su najavili iznimno bogat kulturno-umjetnički i tradicijski program, ali i niz zabavnih sadržaja za najmlađe, mlade i odrasle. Ističe se kako će svatko imati priliku pronaći nešto za sebe. Očekuje se dolazak gostiju iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva te velik broj turista koji dolaze kako bi se upoznali s najpoznatijom i najposjećenijom tradicijskom manifestacijom u Hrvatskoj. 

storyeditor/2024-08-30/smz_a_slager_turizam__2_.jpeg 160.000 eura za sufinanciranje turističkih projekata Tih 15.000 eura uložili smo u gradnju bazena, a proširili smo i terase storyeditor/2024-08-29/vodosprema1.jpg Dalmatinska zagora sve je zanimljivija turistima koji su je tek počeli otkrivati Radovi na vodospremi Seline u Općini Muć: u prvom valu 150 priključaka storyeditor/2024-09-02/OS_Bogumila_Tonija_-_prozori.jpg Prepoznali važnost kvalitetnog obrazovnog prostora Brojne samoborske škole zasjale u novom ruhu