Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Učenici i mentori

Prijem za najuspješnije učenike sportaše

Grad je protekle školske godine financirao izvannastavne aktivnosti u školama
Foto: Koprivnica

Gradonačelnik Mišel Jakšić upriličio je prijem za učenike i njihove mentore koji su ostvarili izvrsne sportske rezultate na državnoj razini.

Učenici OŠ "Braća Radić" osvojili su u konkurenciji 1000 osnovnih škola treće mjesto prema ostvarenim rezultatima na državnim i međunarodnim natjecanjima. Mladi šahisti OŠ A. N. Gostovinski u studenome postali su državni prvaci. Gimnaziji "Fran Galović" dodijeljena je nagrada za drugo mjesto među 430 srednjih škola, a postali su i državni šahovski prvaci.

Grad je protekle školske godine financirao izvannastavne aktivnosti u školama kojima je osnivač u ukupnom iznosu od 34.800 eura, dok se za sport putem Zajednica športskih udruga grada Koprivnice izdvaja preko 1,2 milijuna eura.

Najkompleksniji zahvat onaj je u Pavelinskoj ulici u Koprivnici gdje je u tijeku završna faza polaganja cijevi budućeg retencijskog bazena Koprivničke vode obilježile deset godina rada Gubici vode iz mreže među najnižima su u Hrvatskoj IZLOŽBA 16 suvremenih umjetnika otvorena je u Galeriji Koprivnica Drava Art Biennale Zajednička izložba 16 suvremenih umjetnika BOŽIĆNI SAJAM okuplja više od stotine sudionika Koprivnička bajka i Srednjovjekovni sajam Koprivnica jedina u Hrvatskoj ima dvije adventske manifestacije