Izbornik
Naslovnica Gradovi Samobor
Prijam kod gradonačelnice

Priznanja za uspjehe sportašica i sportaša

Priznanja su dobili Sadea Bećirović, Dino Šimuncu, Nika Slaček, Josip Šančiću i Vladimir Šintić
Foto: Samobor

Gradonačelnica Petra Škrobot dodijelila je priznanja sportašima Sadei Bećirović, Dini Šimuncu, Niki Slaček, Josipu Šančiću i Vladimiru Šintiću. Sadea Bećirović, članica Karate kluba Samobor, u sastavu hrvatske ženske kumite reprezentacije, osvojila je brončanu medalju na 26. Svjetskom prvenstvu u Budimpešti. Dino Šimunec, član Karate kluba Samobor, osvojio je brončanu medalju na međunarodnom turniru Youth league u meksičkoj Meridi.

Josip Šančić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji do 90 kilograma na Svjetskom džudaškom prvenstvu za veterane u Abu Dhabiju. Nika Slaček, članica Judo kluba Profectus, osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 70 kilograma na Europskom kadetskom džudaškom kupu u mađarskom Gyoru, dok je Vladimir Šintić promaknut u 6. DAN zbog zasluga, rada i doprinosa kyokushin karateu.

Samoborček se privremeno seli zbog uređenja parka u Južnom naselju. Radovi na obnovi koja se desetljećima željno iščekuje uključuju obnovu lokomotive, čišćenje i zaštitu od korozije, odmašćivanje, temeljito lakiranje... Svi će se radovi izvoditi u suradnji s konzervatorima iz Ministarstva kulture i medija Kultni Samoborček preseljen na novu lokaciju, a planira se i obnova BOLJE FUNKCIONIRANJE U idućem razdoblju ulagat će se u vozila, opremu, edukaciju i stručno osposobljavanje operativnih snaga sustava, najavio je načelnik Stožera Petar Burić SAMOBOR Iduće godine 3 milijuna eura za Stožer civilne zaštite Punjači su postavljeni na stupovima javne rasvjete u Ulici Ljudevita Šmidhena, Ulici Ljudevita Gaja te u Ulici Josipa Komparea, na parkiralištu iza kina, a time se nastoji potaknuti Samoborce na kupnju ekološki prihvatljivih automobila Europski projekt EV Charging from Lamp Posts Samobor prvi postavlja punjače za električna vozila na javnu rasvjetu