Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Bogat program

Proslava Praznika rada kreće već od subote

Praznik rada u Koprivnici
Foto: Grad Koprivnica
Bogati program nastavlja se i na sam Praznik rada, tradicionalno 'Glazbeno jutro' održat će Puhački orkestar grada Koprivnice, a u 12 sati počinje podjela graha

Službeno proslava Praznika rada započinje u subotu 28. travnja i to Festivalom poduzetništva, obrta i OPG-ova te Sajmom cvijeća i tradicijskih obrta. Večernji sati rezervirani su za ples i glazbu. Naime i ove godine organizira se proslava Svjetskog dana plesa i to s početkom u 16 sati dok u 20 sati započinje koncert Letećeg odreda. Uz igraonice i sajmove u nedjelju 29. travnja s početkom u 19 sati okupljane će zabavljati Tamburaški sastav Dangube. Pravi spektakl očekuje se u ponedjeljak 30. travnja kada će s početkom u 20 sati nastupiti Dražen Zečić.

Gradski stadion u Koprivnici Nova imena Stadionu ime po Kušeku Apašu, Sinagogi po Švarcu

Bogati program nastavlja se i na sam Prvi maj, naime tradicionalno 'Glazbeno jutro' održat će Puhački orkestar grada Koprivnice. U 12 sati počinje podjela graha, dok će okupljene u večernjim satima zabavljati glazbeni sastav Vertigo.

- Od subote smo pripremili bogat program u kojem će se pronaći ponešto za svakoga. Kako i prethodnih godina. Ovom prilikom pozivam sve na koprivnički trg, da tamo provedu Praznik rada, jer smo se zaista potrudili brojnim aktivnostima građanima uljepšati ove dane, da bi se 2. svibnja svi u boljoj atmosferi vratili na posao - rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić, priopćili su iz grada.

Nositelj organizacije proslave je Gradsko komunalno poduzeće Komunalac Koprivnica.

- Sretna sam što i ove godine Komunalac sudjeluje u organizaciji proslave i tako daje svoj doprinos Koprivničankama i Koprivničancima koji cijele godine marljivo rade da se malo zabave i provesele - rekla je Nataša Tetec, predsjednica Uprave Komunalca te se zahvalila svim partnerima i pokroviteljima.

Podravka Rastu prihodi i plaće Sedam koprivničkih tvrtki u 'top 10' izvoznika