Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
Prijatelj djece

Prva MAM klupa za dojenje i previjanje u Puli

Klupa za dojenje u Puli
Foto: Grad Pula
Grad Pula prijatelj je djece te podržava sve što se odnosi na poboljšanje života u gradu, s toga nam je čast biti dio ove priče, sigurne priče za mame i bebe - rekla je Elvira Krizmanić Marjanović

Prva MAM klupica za dojenje i prematanje u Puli i Istri, a druga u Hrvatskoj postavljena je u Parku Franje Josipa I. U ime Grada Pule svečanosti postavljanja klupe prisustvovala je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović.

- Grad Pula prijatelj je djece te podržava sve što se odnosi na poboljšanje života u gradu, s toga nam je čast biti dio ove priče, sigurne priče za mame i bebe koja potiče dojenje, koji je jedini prirodni i najzdraviji način hranjenja beba - rekla je Krizmanić Marjanović i pozdravila te zahvalila tvrtki Apollo Hr, robnoj marki MAM i prodavaonicama Bubamara na potpori i organizaciji.

- Cilj je podrška dojenju kao najboljem i najzdravijem načinu ishrane beba, kao i podizanje svijesti o dojenju na javnom mjestu - naglasila je Sanja Varjačić Posilović iz tvrtke Apollo Hr.

Tvrtka Apollo Hr koja podupire dojenje kao prirodan proces, a koja je ujedno i predstavnica robne marke Mam, u sudjelovanju s prodavaonicama Bubamara odlučila je postaviti prvu MAM klupu u Puli  u Međunarodnom tjednu dojenja ističući dojenje kao prirodan proces kojeg se ne treba sramiti te mamama osigurati prostor u javnosti na kojem mogu slobodno i u miru nahraniti i previti. Klupa je namijenjena majkama koje doje, a u njenom sastavu se nalazi i pult za presvlačenje.