Izbornik
Naslovnica Gradovi Slavonski Brod
Nezaboravni trenuci

Prva skupina učenika završila ljetovanje na otoku Hvaru

Prva smjena brodskih osnovnoškolaca završila je svoje ljetovanje u Starom Gradu na otoku Hvaru
Foto: Slavonski Brod Prva smjena brodskih osnovnoškolaca završila je svoje ljetovanje u Starom Gradu na otoku Hvaru

Prva smjena brodskih osnovnoškolaca završila je svoje ljetovanje u Starom Gradu na otoku Hvaru. Prvi posjetitelji odmarališta bili su učenici OŠ Ivana Gorana Kovačića. Ovo ljetovanje, koje je postalo tradicionalno, organizirano je kako bi učenici imali priliku uživati u ljetnim praznicima na moru, sudjelovati u raznim edukativnim i zabavnim aktivnostima te se družiti s vršnjacima.

Ljetovanje obuhvaća prijevoz autobusom, trajektom, puni pansion u odmaralištu, stručni pedagoški nadzor, medicinsku skrb, organizirano slobodno vrijeme (animacijski program i radionice) te obuku neplivača. Ovog ljeta planirano je devet smjena unutar kojih će više od 800 djece posjetiti odmaralište. Ljetovanje će učenicima pružiti nezaboravne trenutke druženja i zabave s prijateljima te usvajanje novih znanja i vještina.

storyeditor/2024-06-28/IMG_20240627_090956.jpg Svečanost održana u Svetoj Nedelji Obilježen Dan hrvatskih branitelja Zagrebačke županije U povodu 11. obljetnice ulaska Hrvatske u Europsku uniju, koji se obilježava 1. srpnja, u petak će se odigrati sada već tradicionalni Susret pri Kalinu Dugogodišnje prijateljstvo Tradicionalni 11. Susret pri Kalinu storyeditor/2024-06-28/pomocnici_B.png Završen je još jedan projekt pomoćnika u nastavi u Koprivnici 'Država nema empatije prema pomoćnicima u nastavi'