Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Zimski praznici u knjižnici Frana Galovića

Radionica za djecu "Jesu li ti sve ovce na broju?"

radsku knjižnicu i bibliobus dnevno posjeti oko 500 korisnika
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
Srijeda je rezervirana za "Digitalni laboratorij" u kojem će djeca učiti o korisnim internetskim stranicama

Od 7. do 13. siječnja u knjižnici Frana Galovića pripremili su program za djecu koja su na zimskim praznicima. Danas će se održati radionica "Mudrog drveta" i pričaonica za djecu predškolske dobi od četiri godine nadalje. Radionica "Jesu li ti sve ovce na broju?" namijenjena je razvijanju logike i prosuđivanja za djecu od 9 do 12 godina, a održava se u Dječjem odjelu s početkom u 11 sati. Pričaonica na kojoj će se čitati priča "Jedna snježna noć" održavat će se od 16.30 do 18 sati.

Ovo je rekordna godina u povlačenju novca iz EU, ističe gradonačelnik Mišel Jakšić koji je najavio i obnovu u osnovnim školama Ulaganja u predškolski odgoj i obrazovanje U Starigradu novi vrtić za 8,4 milijuna kuna, veći dio daje EU

Srijeda je rezervirana za "Digitalni laboratorij" koji počinje u 13 sati, a u njemu će djeca učiti o korisnim internetskim stranicama, web 2.0 alatima, ali i programiraju uz pomoć micro:bitova koji se mogu posuditi za korištenje kod kuće. U četvrtak i petak od 15 do 17 sati djeca se mogu zabaviti igrajući se na Play Stationu 4.

– Bolje se pripremiti za nastavu i učenje moći će djeca od 3. do 8. razreda u petak u 11 sati, kad se održava tečaj učenja, pamćenja i koncentracije. Radi se o tečaju "Mudrog drveta" kojem je cilj pomoć kod učenja, a teme su razne – najavljuju u knjižnici.

U subotu će nastavnice njemačkog jezika voditi njemačku pričaonicu od 10 do 10.45 sati.

Neobična izložba Dalí, Renoir, Berber, Džamonja i Murtić u Galeriji? Da, ali lažnjaci... Koprivnica Novi projekti i investicije Građani putem "Gradskog oka" mogu prijaviti nezakonitosti