Izbornik
Naslovnica Gradovi Samobor
Više od 150 izlagača

Samoborom prodefilirali oldtimeri

U organizaciji Udruge starodobnih vozila i tehnike Samobor i ove je godine održan Susret oldtimer vozila kao i sajam dijelova i predmeta vezanih uz oldtimere.
1/3
Foto: Grad Samobor

U organizaciji Udruge starodobnih vozila i tehnike Samobor i ove je godine održan Susret oldtimer vozila kao i sajam dijelova i predmeta vezanih uz oldtimere. Prošle nedjelje na prostoru starog autobusnog kolodvora mnoštvo je posjetitelja imalo priliku razgledati dobro očuvane primjerke oldtimera, a više od 150 izlagača obišao je i zamjenik gradonačelnice Petar Burić. Više od 90 jedinstvenih vozila prodefiliralo je glavnim gradskim trgom, a uz hrvatske, predstavili su se i oldtimer klubovi iz Slovenije. 

DNŽ je, u suradnji s Općinom Dubrovačko primorje i DUNEA-om, prijavio projekt nabave i sadnje stabala uz šetnice i plaže na području Dubrovačkog primorja Dubrovačko primorje Za stabla uz šetnice i plaže 146.000 eura storyeditor/2024-06-07/PXL_180623_100862808.jpg Središnji programi smotre folklora "Brodsko kolo" Spoj narodne pjesme, plesa, najljepših narodnih nošnji i svečanih svatovskih zaprega storyeditor/2024-06-07/Ugovor_2.JPG Opremanje tri dnevna boravka i nove kuhinje u područnom objektu Stribor Projektom "Zajedno za bolje sutra" do boljih uvjeta za djecu