Izbornik
Naslovnica Gradovi Udruga gradova
Planovi

Savjetovanje o strategiji prometnog razvoja

Promet
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Na savjetovanju će sudionici prometnog sektora raspraviti aktualne teme i međusobno razmijeniti promišljanja o sadašnjem trenutku, operativnim planovima za narednu godinu, kao i o konceptu i strategiji prometnog razvoja Republike Hrvatske

Hrvatsko društvo za ceste – Via Vita, organizira savjetovanje pod naslovom Prometna politika u 2017. godini, koje će se održati u Opatiji od 27. do 29. studenog 2016. godine, izvijestili su iz Udruge gradova.

Na savjetovanju će sudionici prometnog sektora raspraviti aktualne teme i međusobno razmijeniti promišljanja o sadašnjem trenutku, operativnim planovima za narednu godinu, kao i o konceptu i strategiji prometnog razvoja Republike Hrvatske. Pozvani su predstavnici različitih struka, ali zainteresirana javnosti.

Cilj savjetovanja će biti uspostava dijaloga i bolje suradnje između onih subjekata koji promet sagledavaju kao znanstvenu disciplinu, zatim subjekata koji od prometa žive kao i subjekata koji su nositelji odlučivanja i utjecaja na polju prometne politike. Osim navedenoga, cilj savjetovanja je i analiza bitnih segmenata prometne politike za 2017. godinu.