Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
"Nemčići" proslavili rođendan

Sjajni mladi ljudi zalog su za budućnost grada

storyeditor/2024-06-14/VJ_foto__1_.png
Foto: Grad Koprivnica Osnovna škola "Antun Nemčić Gostovinski" proslavila je prošli tjedan rođendan

Osnovna škola "Antun Nemčić Gostovinski" proslavila je prošli tjedan rođendan na koji su stigli brojni uzvanici iz javnog života grada.

Ravnatelj koprivničke škole Darko Sočev naglasio je kako, prema rezultatima, imaju najbolje matematičare, fizičare, kemičare, robotičare, a državni ispiti za osme razrede pokazuju i da su osjetno iznad državnog prosjeka.

– Vaši rezultati pokazuju kako imamo stručne i kvalitetne nastavnike te sjajne mlade ljude koji su zalog za budućnost naše Koprivnice, županije i države. Od sveg srca vam želim da ostanete ponosni na našu školu, da uvijek budete dio nje – poručio im je gradonačelnik Mišel Jakšić.

storyeditor/2024-06-15/buvljak_1.jpg Inicijativa mještana prema održivosti Andrijevački buvljak oživio tradiciju bivšeg nadaleko poznatog vašara storyeditor/2024-06-13/Djecji_vrtic_Vinkovci.jpg Najavljen novi namještaj u Dječjem vrtiću Vinkovci Bit će zamijenjen namještaj star i više od 40 godina storyeditor/2024-06-14/PXL_110424_112901007.jpg Građani Zaprešića svojim prijedlozima direktno sudjeluju u kreiranju proračuna Svi mogu predložiti projekte koji će utjecati na kvalitetu života