Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
VATROGASNA VJEŽBA

Spašavanje na Gradskim bazenima

Foto: Grad Koprivnica
Vježba se odvijala prema zamišljenom scenariju gdje se simuliralo izbijanje požara u prostoriji u kojoj se nalazi glavni ormar električne opreme

Gradsko komunalno poduzeće Komunalac i Gradski bazeni Cerine u suradnji s Vatrogasnom zajednicom Koprivnice održali su pokaznu vatrogasnu vježbu u sklopu redovne vježbe sigurnosti na bazenima.

Odlična vijest za brojne rekreativce i sportaše U Crnoj gori gradit će se nova šumska trim-staza sa spravama za vježbanje

Vježbu u kojoj su sudjelovali zaposlenici Gradskih bazena Cerine, JVP-a Koprivnice, Centra 112 te pripadnici DVD-a grada pratili su gradonačelnik Mišel Jakšić, njegova zamjenica Ksenija Ostriž, predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec i članovi Uprave Dubravka Horvat i Goran Međurečan te voditeljica Gradskih bazena Sonja Šafar.

Vježba se odvijala prema zamišljenom scenariju gdje se simuliralo izbijanje požara u prostoriji u kojoj se nalazi glavni ormar električne opreme. Vježba je uspješno obavljena te je pokazala spremnost vatrogasaca za najzahtjevnije zadaće.