Izbornik
Naslovnica Gradovi Split
rekonstrukcija i dogradnja

Splićani dobili novouređeno parkiralište

Novo parkiralište u Splitu
Foto: Grad Split
Broj parkirališnih mjesta povećan je sa 180 na 304

Stanovnici Sućidra od četvrtka poslijepodne mogu koristiti rekonstruirano i dograđeno otvoreno natkriveno parkiralište u Krležinoj ulici s 304 besplatna parkirna mjesta.

Rzeszow grad prijatelj Splita Sporazum Poljski Rzeszow postao grad prijatelj Splita

Parkiralište je otvoreno svečanim defileom Oldtimer Auto kluba. "Izuzetno sam danas zadovoljan što otvaramo parkiralište na Sućidru, dijelu grada kojem je ono zaista potrebno. Dugo se čekalo, bio je to velik zahvat za grad, ali smo ga uspješno i na vrijeme priveli kraju. Zahvaljujem svima, građanima na strpljenju, izvođačima radova, bivšim i sadašnjim aktivistima u kvartu. Samo zajedničkim trudom mozemo polučiti uspjeh, poručio je zamjenik gradonačelnika Nino Vela, priopćili su iz Grada Splita.

Otvaranju parkirališta nazočila je i zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović. Parkiralište je blagoslovio župnik don Ivan Čotić. 

Radovi na rekonstrukciji i dogradnji parkirališta započeli su, temeljem ugovora Grada Splita i zajednice ponuditelja Lavčević d.d., u listopadu 2017. godine, a broj parkirališnih mjesta povećan je sa 180 na 304. Vrijednost realiziranog posla je 6.244.075,00 kn s PDV-om.

Andro Krstulović Opara i Lovro Kuščević Brža procedura i manji troškovi Grad Split dio je projekta Država bez papira