Izbornik
Naslovnica Gradovi Belišće
Gradovi Belišće i Valpovo te općine Bizovac i Petrijevci sufinancirali donaciju

Stigla nova računalna oprema za Policijsku postaju Belišće

Foto: BELIŠĆE
Jača su računala policiji bila potrebna za, primjerice, pregledavanje videosnimki i prepoznavanje lica potencijalnih počinitelja prekršajnih i kaznenih djela

Policijskoj postaji Belišće uručena je računalna oprema, a tu su donaciju sufinancirale jedinice lokalne samouprave s tog područja, odnosno gradovi Belišće i Valpovo te općine Bizovac i Petrijevci. Radi se o devet sofisticiranijih računala, vrijednih 48.000 kuna, koja će poboljšati tehničke uvjete u radu policijskih službenika.

Jača su računala policiji bila potrebna za, primjerice, pregledavanje videosnimki i prepoznavanje lica potencijalnih počinitelja prekršajnih i kaznenih djela.

– Djelom je najlakše pokazati kako štititi i unapređivati zajednički interes lokalne zajednice. Posebno je važno istaknuti da se ne radi 
samo o Gradu Belišću, nego o izuzetnoj suradnji cijele Valpovštine. Svi smo upućeni jedni na druge, a među svim aktivnostima koje PP Belišće provodi posebno su važne one preventivne. Uvijek je bolje spriječiti nego liječiti – poručio je belišćanski gradonačelnik Dinko Burić.