Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Namijenjen odgojiteljima, učiteljima...

Stručni skup ‘Sretni i kompetentni u inovativnom i otvorenom dječjem vrtiću’

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Cilj stručnog skupa je razmjena iskustava i dobre prakse te prezentacija suvremenih znanja i spoznaja iz područja predškolske djelatnosti

Programski odbor Dana dječjih vrtića Grada Velike Gorice objavljuje javni poziv za prijavu radova za stručni skup koji će se održati u povodu Dana dječjih vrtića Grada Velike Gorice na temu “Sretni i kompetentni u inovativnom i otvorenom dječjem vrtiću”. Stručni skup održat će se od 2. do 3. travnja 2019. u Velikoj Gorici.

O stručnom skupu

Stručni skup namijenjen je odgojiteljima, učiteljima i stručnim suradnicima iz odgojno-obrazovnih ustanova i drugim stručnjacima koji se bave ranim i predškolskim odgojem i obrazovanjem.

Bez maske nema trčanja 15. veljače Utrčite u fašnički mjesec utrkom na 600 metara

Ovim skupom, poručuju iz Grada Velike Gorice, žele potaknuti odgojitelje, učitelje razredne nastave i stručne suradnike koji rade u vrtićima i osnovnim školama te drugim ustanovama, udrugama i institucijama koje se bave odgojem i obrazovanjem djece da aktivnim sudjelovanjem u radu stručnoga skupa pridonesu otvaranju i raspravi zajedničkih tema s ciljem kvalitetne suradnje svih sudionika odgojno-obrazovnog procesa. Tema skupa “Sretni i kompetentni u inovativnom i otvorenom dječjem vrtiću” podrazumijeva predstavljanje različitih načina rada s djecom i roditeljima u dječjim vrtićima koji razvijaju vlastite autentične koncepte djelovanja u širem kontekstu zajednice.

– Cilj stručnog skupa je razmjena iskustava i dobre prakse te prezentacija suvremenih znanja i spoznaja iz područja predškolske djelatnosti – poručuju iz Grada Velike Gorice.

Inače, zainteresirani sudionici skupa pozvani su da pošalju svoje radove, koji će, u slučaju pozitivne recenzije, biti predstavljeni na stručnom skupu. Osim toga, bit će i objavljeni.

radovi Vrijedan projekt U energetsku obnovu srednje škole u Velikoj Gorici uložit će se 30,8 milijuna kuna

Što se tiče uputa i slanja sažetaka, u javnom pozivu za prijavu radova za stručni skup piše da autori trebaju naznačiti koji način sudjelovanja prijavljuju.

Kako se prijaviti?

Za usmeno izlaganje i poster potrebno je poslati sažetak rada uz ime autora i naziv institucije. Preporučuje se obujam sažetka od 200 do 300 riječi i od tri do pet ključnih riječi. Uz sažetak, potrebno je dostaviti i koncept radionice koji će prikazati način rada, ciljeve i ishode koji se radionicom žele postići. Sažeci se dostavljaju elektroničkom poštom na adresu djeca@gorica.hr do 22. veljače 2019. Programski odbor pregledat će prijavljene sažetke i donijeti odluku o njihovu prihvaćanju za izlaganje na stručnom skupu. U slučaju objektivne potrebe Programski odbor ima pravo zatražiti od autora promjenu i prilagodbu rada u odnosu na način sudjelovanja.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama možete se javiti u UO za predškolski odgoj, školstvo i šport na e-mail djeca@gorica.hr.