Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanić grad 65 pregleda
Vrijedna donacija

Strunjače, trampolini i kozlići iz Nizozemske stigli u Ivanić-Grad

Ivanić-Grad, donacija sportske opreme
Foto: Ivanić-Grad
Zaklada Sports for Children djeluje već pet godina i donira sportsku opremu školama diljem svijeta, a opremu su uz Ivanić- Grad primili i šest škola iz Rijeke, Karlovca, Duge Rese i Zagreba

Kamion s donacijom opreme za nastavu tjelesne i zdravstvene kulture stigao je danas iz Nizozemske u sportsku dvoranu Srednje škole Ivan Švear.
Riječ je o donaciji dijelom rabljene opreme za nastavu tjelesno zdravstvene kulture koja uključuje strunjače, odskočne daske, trampoline, kozliće, a koja je u Ivanić- Grad stigla zahvaljujući karlovačkoj tvrtki Sport projekt, nizozemskoj tvrtki sportske opreme Jansen Fritsen i zakladi Sports for Children.

Zaklada Sports for Children djeluje već pet godina i donira sportsku opremu školama diljem svijeta, a opremu su uz Ivanić- Grad primili i šest škola iz Rijeke, Karlovca, Duge Rese i Zagreba, izvijestili su iz Ivanić-Grada.

Jedan od zaslužnih za realizaciju ove donacije je i profesor tjelesno zdravstvene kulture Goran Bobić koji je istaknuo kako će donirana oprema obogatiti nastavu jer su napokon dobivena didaktička pomagala s kojima se može utjecati na razvoj osnovnih motoričkih znanja.